Workshops

Al jaren ben ik bezig om mezelf goed en gezond te voelen en tegelijkertijd te genieten. Hierdoor ben ik 10 jaar geleden begonnen met een zoektocht langs verschillende Oosterse en Westerse disciplines, van psychologie tot Taoïstische Qigong. De kennis die ik heb opgedaan deel ik op eigen wijze in de workshops.

natuurlijke bloem

Workshop: 'Je houding'

houding workshop


'Wat is uniek aan jouw houding? '

Hoe sta je? Wat is uniek aan jouw houding? Wat zegt dit? Je houding verteld veel over je. In deze interactieve en leerzame workshop wordt hier uitgebreid op in gegaan. De houding van iemand geeft veel informatie over zijn persoon en hoe hij of zij zich voelt en verhoudt tot de omgeving. Onbewust communiceren we veel met ons lichaam.

In deze workshop komt ook de manier hoe anderen op ons reageren en hoe we gezien willen worden aan bod. In de twee uur durende workshop ga je vooral op een andere manier naar jezelf kijken. Je krijgt inzicht in wat je houding bij anderen teweegbrengt en hoe je dat kan veranderen of behouden. Het is een dynamische en interactieve workshop waarin we je houding analyseren en vervolgens onder andere praktische tips bespreken.

Anne:
Al jaren ben ik bezig met bewegingsfilosofieën waarbij de houding een belangrijke positie in neemt. Ook als therapeut werk ik veel met houdingen en het fascineert me hoe mensen bewegen, staan en via hun houding overkomen. Op een andere manier staan en ruimte innemen zorgt voor een andere reactie die je teweegbrengt bij een ander.

informatie

Datum
nog niet bekend

Duur
2 uur

Prijs
€ 15,-- p.p. inclusief je persoonlijke houdingsafbeelding
Zie tarieven voor meer informatie.

Locatie
Sliffertsestraat Meerhoven

 • Contact

  Heb je een vraag of wil je aanmelden?

  Meer...
 • Tarieven

  Bekijk het actuele traief


  Meer...
 • Over mij

  Bekijk mijn missie en visie


  Meer...