Mediteren om in 15 minuten per dag je meer te kunnen ontspannen, je gelukkiger te voelen en beter te slapen.

Speciaal daarvoor heb ik een meditatie opgenomen, zodat je begeleid wordt tot mediteren en deze dagelijkse routine zelf kunt ervaren.

Resultaten van de meditatie

‘Anne heeft een prettige stem en de meditatie zorgt ervoor dat je echt even zonder gedachtes bent.’ JANNEKE

Betere concentratie

Door regelmatig te mediteren verbeterd je concentratie. Je doet de dingen die je wilt doen en met aandacht.

Lichaam in Balans

Door mediteren komt je lichaam meer in balans. Je merkt dit omdat het je humeur verbetert en je weer weerbaarder bent voor de omgeving en stress.

Verlichting van klachten

Meditatie helpt bij depressie gevoelens en mentale spanningen en je voelt je er gelukkiger van.

Anne Diepenbrock

Als geen ander weet ik hoe meedogenloos hard stress kan toeslaan. Ambitieus als ik ben, dacht ik alle hooi die ik maar kon vinden op mijn vork te nemen. Met als gevolgd dat ik last kreeg van allerlei stressklachten. Huiduitslag. Hoofdpijn. Hartkloppingen. Maar ik sportte toch, at gezond en leefde bewust? 

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en wat zorgde dat ik geen last had van de klachten. Ik maakte lange, verdiepende reizen naar Thailand bijvoorbeeld, waar ik echt heb leren mediteren. Tijdens een stilte meditatie(Vippassana) van 10 dagen en 10 uur per dag te mediteren. In de stilte leerde ik mezelf en de omgeving op een andere wijze kennen en kon ik alle spanningen los laten en bij mezelf komen. Ik vond het heerlijk, daardoor ben ik binnen 1,5 jaar nog twee keer naar de 10-daagse stilte meditatie gegaan. Ik deed dit bij de kern van de meditatie namelijk in een Boeddhistische klooster. Daar heb ik de Boeddhistische filosofieen geleerd en ervaren. 

Nu 7 jaar na de eerste stilte meditatie merk hoe meer ik mediteer hoe makkelijker ik de stilte, rust en verbondenheid ervaar. Heerlijk! Het is niet eenvoudig om hier te komen daarom begeleid ik stap voor stap om meteen de positieve te ervaren zodat je op weg kunt naar zelf mediteren en je stress en fysieke klachten te controleren.

Nieuwsbrief & meditatie

Schrijf je in om op te hoogte te blijven van diep en om de eerste meditatie te ontvangen

De positieve effecten van meditatie opgesomd.

 • creëer een groter bewustzijn
 • verbeter je focus en concentratie
 • wordt gelukkiger
 • versterk je immuunsysteem
 • geniet van een ontspannen rust
 • verminder angst gevoelens
 • krijg een lagere bloeddruk
 • help depressies voorkomen en genezen

Contactgegevens

 • Noord-Brabantlaan 303-307
  5657 GB Eindhoven

 • 06 - 83 019 871

 • info@diep-active.nl