'No mud, no lotus', Thich Nhat Hanh​

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht.
Jij ook! Om die naar buiten te krijgen inspireert mij.

Over mij, Anne Diepenbrock

Waarom is het belangrijk dat je iets over mij weet? Als we samen aan de slag gaan, kan dat intensief zijn. We herontdekken samen wat je in je hebt: natuurlijke kracht en hoe je die kunt aanboren, opwekken, versterken en sturen. Die aangeboren kracht is echt heel sterk. Eenmaal die hervonden, ga je daar zoveel aan hebben. ‘Life changing’ zoals cursisten dat wel eens verwoorden. Zo’n zoektocht is daarom ook heel persoonlijk. Dat komt heel dicht bij. Ik bedoel, je stelt je open en vertrouwt op mij om je te gidsen. Die basis van vertrouwen leg je makkelijker als je wat meer over mij weet.

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en energie van kreeg. Daarop volgde jaren lange onderzoek naar verschillende heilzame remedies. Met al mijn kennis en ervaring begeleid ik anderen bij het oplossen van fysieke klachten en stress.

Dat mijn kennis en ervaring niet uit een boek komt, maar is gevoed door reizen naar landen waar mijn behandelingen hun oorsprong vinden. Lange, verdiepende reizen naar China bijvoorbeeld, waar ik me de sterk preventieve Traditionele Chinese Geneeswijzen eigen maakte en me specialiseerde in Tai chi en Qi gong. Natuurlijk heb ik verschillende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald, zoals toegepaste psychologie, natuurvoeding en tuina therapie. Maar oorspronkelijkheid is en blijft voor mij een belangrijk uitgangspunt. Het zijn die pure, eeuwenoude bronnen die ik vertaal naar eigentijdse lessen en trainingen. Altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. Een belofte die ik je bij deze doe en die ik graag samen met jou waarmaak!

Cheng Hé(荷) is mijn Chinese naam, het betekend lotus bloem. Deze naam heb ik van Li Shifu gekregen tijdens een intensieve Tai Chi trainingen in de Wudang bergen in China.

Contactgegevens

  • Noord-Brabantlaan 303-307
    5657 GB Eindhoven

  • 06 - 83 019 871

  • info@diep-active.nl

Nieuwsbrief

My Newsletter