Missie & visie


Missie
In onze maatschappij wordt veel van ons gevraagd en staan we vaak onder druk. Gezondheid, voeding en beweging krijgen doorgaans onvoldoende aandacht. Maar juist deze zaken zijn zo belangrijk om een positieve wending aan je leven te kunnen geven. Ook kan het verwarrend zijn om te weten wat gezond is en goed voor je is omdat er zoveel verschillende (tegenstrijdige) feiten in de media verspreid worden. Ik zet me in, om te leren gaan met deze druk en weer terug te komen bij je persoonlijke natuurlijke kracht en bron.


Visie
De snel veranderende maatschappij brengt onzekerheid, individualisatie en druk met zich mee. Het kan daardoor lastig worden om met de bijbehorende stress om te gaan. Doordat er meer van mensen verlangd wordt dan vroeger, schiet gezonde voeding en lichaamsbeweging er snel bij in. Mensen ervaren meer stress dan vroeger. Stress heeft een slechte en soms onomkeerbare invloed op het lichaam. In turbulente en onzekere tijden is het des te belangrijker om te investeren in onszelf. Diep helpt bij die investering, onder meer door te helpen bij het streven naar duurzaam leven, waar de stress minimaal is.

Tuina

Moeilijkheden in het leven waar we tegenaan lopen of lichamelijke belemmering staan in relactie tot de rest van ons functioneren van het lichaam en geest. Doormiddel van het aanbod bied ik begeleiding naar een beter welbevinden en gezondheid op persoonlijk niveau.

Meer...
 • Contact

  Heb je een vraag of wil je aanmelden?


  Meer...
 • Tarieven

  Bekijk het actuele traief


  Meer...
 • Gratis meditatie

  In 15 minuten ontspannen lichaam en geest.

  Meer...