Gratis meditatie

yoga buiten
'Meditatie heeft me onder andere meer innerlijke rust gebracht'

Na jaren oefenen met verschillende meditaties en in stilte mediteren is deze gratis meditatie ontstaan. Hij werkt erg effectief! Voor mij waren de eerste meditaties moeilijk en ik moest geregeld een half uur 'uitzitten', tijdens het uitzitten had ik misschien maar tientallen seconden tot enkele minuten geen gedachtes. Ik voelde wel meteen dat het erg goed voor me was en me veel opleverde en ik ging door.

Ik heb verschillende methodes, tradities en kloosters bezocht en dit is een van de meest effectieve meditaties voor beginners maar ook voor gevorderden. Je wordt begeleid maar ook de handvaten aangereikt om alleen zonder begeleidingen te kunnen mediteren. Meditatie heeft me onder andere meer innerlijke rust gebracht. Ik zou willen dat toen ik startte met mediteren deze meditaties zelf had, want het helpt zo goed om direct langer rust te ervaren tijdens de meditaties en langer zonder gedachtes te kunnen zijn, waar alle positieve werkingen weer op gebaseerd zijn. Het helpt: - stress te verlagen - het verbetert je gezondheid en je geest. Wil je de meditatie proberen? Meld je aan en je krijgt hem helemaal gratis.

Meld je aan voor de gratis meditatie
Ooracupunctuur

Ooracupunctuur is alom bekend vanwege het werkende effect op het stoppen met roken, maar heeft nog veel meer toepassingen.

 • Contact

  Heb je een vraag of wil je je aanmelden?


  Meer...
 • Tarieven

  Bekijk het actuele tarief


  Meer...
 • Over mij

  Bekijk mijn missie en visie


  Meer...