Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Diep life sound

10 mei 2020 @ 19:30 - 21:00

€89

In combinatie met een vriend een zeer gevoelig en intuïtief muzikant, die rakend speelt, brengen we de helende tonen van de vijf elementen ten gehore. Het is een muzikale klank beleving waar je van kunt genieten maar die je ook in balans brengt en zorgt dat je hersteld.
Tijdens de uitvoering wordt je geleid in bewegingen die het element versterken. Je kunt hierin je zelf bevrijden, fijn bewegen en in balans komen. Het is een zeer unieke beleving en zeker de moeite waard. Want hierin voel je hoe muziek en beweging elkaar naadloos aanvullen.

Een vijfdelige cursus die elke 2 weken op vrijdagavond is. Elke week staat er een ander element centraal. Het is geen concert, het is geen dans avond en het is geen Qigong of Tai chi les. Hoewel al deze elementen samen worden gebracht in een unieke workshop. De helende tonen en bewegingen zorgen voor weldaad. De cursus bestaat uit de volgende 5 sessies op Vrijdagavond van 19:30 – 21:00.

Data nog niet bekend.

hout –
vuur –
aarde –
metaal –
water –

Prijs:
De vijf avonden samen kosten 89,- Kom je naar een losse sessie; dat kan alleen als er nog plekken vrij zijn en een losse sessie 25,-.
Wil je mee doen maar is de prijs een probleem, laat het ons weten, we kunnen een alternatief met je bespreken.

Gegevens

Datum:
10 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€89
Website:
https://diep-active.nl/aanmelden/