"Ik voel me weer helemaal goed.
De dagelijkse moeheid en futloosheid is weg en
ik heb weer veel energie."

Spanning in je lichaam, je voelt je opgejaagd, je slaapt slecht, hebt last van schouder- en nekpijn, je kunt je hoofd niet uitzetten en blijft door ratelen. Herken je een van deze stress gerelateerde klachten?

Effecten van het ontstress pakket

 • Je lichaam voelt weer ontspannen
 • Je voelt je vitaler en fitter
 • Je slaapt beter
 • Je geest wordt helderder
 • Pijn klachten worden weg genomen
 • Pakketprijs € 149,-- (ipv losse prijs van € 254,--)
 • (gedeeltelijk) vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen

Openingstijden

Naast de openingstijden zijn er andere mogelijkheden voor een afspraak. 

 • Maandag: 12:30 tot 17:30
 • Dinsdag: 9:00 tot 13:00
 • Woensdag: 12:30 en 17:30
 • Donderdag: 9:00 tot 13:00
 • Vrijdag: 12:30 en 17:30

Inhoud van het pakket

 • Pakketprijs € 149,-- (ipv van € 254,--)
 • (gedeeltelijk) vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen

Het effect, uit eigen ervaring

Ik weet helaas als geen ander wat stress klachten zijn, hoewel ik 10 jaar geleden niet eens door had dat ik stress had. Ik deed er altijd alles aan om mijn leven zo vol mogelijk te maken. Ik plande met gemak 3 sociale afspraken in 2 verschillende steden achter elkaar. Ik deed twee studies en had daarbij nog een parttimebaan. Daarnaast een vol sociaal leven en ik vloog mee met alle sensatie die er maar te vinden was. Al jaren zei iedereen, hoe doe je al die dingen tegelijk? Voor mij was het normaal en ik was er toen ook van overtuigd dat ik erg goed tegen stress kon. 

In 2012 het laatste jaar van mijn hbo studie Toegepaste Psychologie tijdens een yoga les, die ik gepland had tussen mijn baantje en scripties schrijven door, kwam ik tot een inzicht. Dit was het eerste moment dat ik me bewust realiseerde dat wat ik deed niet goed voor me was, dat ik eigenlijk geen rust in mezelf had en daarom maar zoveel mogelijk ondernam. Ik realiseerde me dat ik poweryoga en hardlopen gewoon nodig bleek te hebben. Omdat deze twee sporten zo intens waren zorgde ik er onbewust voor dat mijn hoofd stopte. Deed ik dat niet, dan voelde ik me eigenlijk niet goed. Na deze yoga les vol met sprankelende energie en even een leeg hoofd besloot ik om na mijn afstuderen naar een lange yoga retraite toe te gaan. Twee maanden later in india tijdens de retraite begon ik voor het eerst een interne rust te ervaren en voelde dat hier meer van te ontdekken viel. Dit was voor mij de aanleiding om verder op zoek te gaan naar het vinden van methoden om in volledige rust voor de volle honderd procent te kunnen functioneren.

De jaren die volgde en nog meer inspirerende reizen later ben ik veranderd; ik hou van rust; ik hou van alleen zijn; ik hou van mediteren en kan nu uren stilzitten; Ik heb geen hoofdpijn en schouderpijn meer; rare huiduitslag vanwege stress heb ik ook niet meer; Ik knarsetand of bal mijn vuisten ’s nachts niet meer en heb geen hartkloppingen meer. Ook anderen merken het op, voorheen vonden veel mensen me druk, nu zeggen mensen dat ik rustig ben. Als mijn leven even onbewust stressvoller wordt, merk ik dat ik er intens op reageer en dat ik eigenlijk helemaal niet tegen de gevolgen van stress kan. Nu pas, nadat ik mijn interne rust heb gevonden kan ik het vanuit een ander perspectief bekijken en direct ombuigen. Ik zie nu wat stress met je kan doen en ben blij dat ik niet meer daaronder hoef te lijden.

Deze transformatie gun ik iedereen. Dat is ook waarom ik voel dat ik dit programma zo goed kan begeleiden

Je ontspant niet alleen door de prettige behandelingen waarin je lichaam alles kan loslaten. Ik geef je meer dan dat. Handvatten uit de kracht van de natuur, oefeningen en meditatie, waardoor je na dit pakket vermindering van de klachten, inzicht en houvast hebt om zelf de klachten de baas te kunnen zijn. Het is voor niemand gezond om lang stress te ervaren.

Wat is tuina massage therapie

Bij een Tuina massage wordt er onder andere gedrukt op specifieke punten van het lichaam. De energie in je lichaam (qi) wordt hierdoor gestimuleerd om weer vrij en gelijkmatig te stromen wat leidt tot een opheffing van blokkades. Dit positieve proces wat hiermee ingang is gezet kan nog dagen tot weken na de behandeling door zettten.

Medische qigong oefeningen

Qigong (qi=energie en gong=oefening) wordt ook wel omschreven als ‘bewegende meditatieoefeningen’. Ik gebruik ze om je concentratie te vergroten en om meer souplesse in de bewegingen te krijgen. 

Contactgegevens

 • Ruysdaelbaan 106 -253
  5613 DL Eindhoven

 • 06 125 38 622

 • info@diep-active.nl

Nieuwsbrief