Heb je last van fysieke klachten
of stress en
kom je er maar niet vanaf?

Ik begeleid jou om je beter en

energieker te voelen

Slecht slapen, pijn en spanning in je nek of je rug. Opgejaagd en geen rust in je lijf. Moe opstaan om jezelf door de dag te slepen. Aanhoudende fysieke ongemakken. Om het minste geïrriteerd en je hoofd blijft maar ratelen…

Krijg weer grip op je leven, pak klachten aan bij de oorzaak en voel je weer goed door Tuina massage therapie.

Herken jij je hierin:

 • Je hebt al tijden last van je ledematen en gewrichten. Via specialisten heb je gehoord dat je een frozen schoulder, een hernia of een knieblessure hebt. In het reguliere circuit heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt en dat er geen duidelijke oplossing beschikbaar is.
 • Je slaapt erg licht en structureel te weinig. Je hebt aanhoudende pijn en spanning in je lichaam alles voelt stijf en gespannen. Je hebt regelmatig hoofdpijn door spanning vanuit je nek en je schouders en die zitten ook helemaal vast.
 • Als je je welverdiende vakantie hebt of vrij hebt wordt je altijd de eerste dagen ziek of krijg je gigantische hoofdpijn. Ergens verbaast dat je niet, maar je weet niet wat je eraan moet doen.
 • Je hoofd blijft maar ratelen tot aan dat je 's avonds in bed ligt en maar moeilijk in slaap kan komen. De volgende ochtend begint het meteen weer. Behoorlijk vermoeiend! De rest van de dag heb je het gevoel dat je je door de dag heen moet slepen.
 • Je hebt je leven eigenlijk prima voor elkaar. Werk, een gezin, een fijn huis, een prettige relatie. Maar op dit moment is het je te veel of zit je zelfs al thuis en weet je opeens niet meer wat nou echt belangrijk is voor jou.
 • Om het minste ben je geïrriteerd en dan vooral tegen de mensen waar je het meeste van houd, naar je partner of naar je kinderen die dat helemaal niet verdienen. Je loopt al maanden op je tandvlees, en je weet dat je dingen anders wil gaan doen, maar op de een of andere manier lukt het je maar niet.
 • Je hebt al vanalles geprobeerd om van je pijn klachten af te komen en ze blijven maar aanhouden of steeds terug komen. Je bent sceptisch over verdere hulp en hebt al een paar keer gedacht dat je er misschien maar mee moet leren leven.

Anne Diepenbrock

Als geen ander weet ik hoe meedogenloos hard stress kan toeslaan. Ambitieus als ik ben, dacht ik alle hooi die ik maar kon vinden op mijn vork te nemen. Het gekke is dat dit ook lukte. In eerste instantie. Want mijn doelen die bereikte ik. Blind door de resultaten, zag ik niet welke prijs ik betaalde. Humeurig. Last van allerlei klachten. Huiduitslag. Hoofdpijn. Hartkloppingen. Maar ik sportte toch, at gezond en leefde bewust? 

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en energie van kreeg. Daarop volgde jaren lange onderzoek naar verschillende heilzame remedies. Mijn kennis komt niet alleen uit boeken, maar juist ook vanuit de praktijk. Ik maakte lange, verdiepende reizen naar China bijvoorbeeld, waar ik me de sterk preventieve Traditionele Chinese Geneeswijzen eigen maakte en me specialiseerde in Tai chi en Qi gong.

Met al mijn kennis en ervaring begeleid ik anderen bij het oplossen van fysieke klachten en stress. 

Altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. Een belofte die ik je bij deze doe en die ik graag samen met jou waarmaak!

Voorkom dat klachten je leven regeren

Zolang je schijnbaar functioneert en het allemaal flikt, heb je geen directe reden om de klachten als zodanig te ervaren. Wat je niet in de gaten hebt, is dat het je leven regeert. Herken de symptomen en voorkom de gevolgen. Je voelt je fijner, fitter en gelukkiger met als resultaat dat je optimaal kunt presteren. In je werk, in je sociale leven en vooral ook voor jezelf en de mensen om je heen. De Diep Behandelingen bieden een combinatie van behandelingen en handvatten om van de fysieke problemen en stress af te komen. Ik geef je meer dan dat. Ik laat je je eigen, natuurlijke kracht ontdekken die je weerbaar maakt tegen bijvoorbeeld stress, door oefeningen of meditatietechnieken. De opbrengst van Diep Behandelingen gaat dan ook veel verder dan alleen van je klachten af komen.

Klachten echt bij de oorzaak aanpakken

Tijdens een Diep Behandeling wordt er tijdens de eerste afspraak samen bekeken hoeveel behandelingen je nodig hebt. Bij 2 of meer behandelingen spreken we van het Diep behandeltraject. Één behandeling is meestal niet genoeg, vooral als een klacht al langer chronisch aanwezig is duurt het vaak langer voordat de klacht weg is. Juist acute pijn kan wel sneller verholpen worden en ook dan heb je meestal 3 sessies nodig. De eerste afspraak is speciaal want deze is langer en daar stel ik een heleboel vragen om een Traditionele Chinese Geneeskundig (TCG) behandelplan te kunnen maken.

De meeste mensen komen na het behandeltraject regelmatig zoals 1 keer per 3 weken of 1 keer per maand, voor een onderhoudsbehandeling. Hierdoor zorg je er voor dat klachten niet zo erg kunnen worden zodat ze je leven beïnvloeden, ze worden als erg prettig ervaren.

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht. Jij ook! Het wordt tijd om die persoonlijke kracht aan te spreken en goed voor jezelf te zorgen.

De kracht van eeuwenoude kennis over gezondheid

Tuina therapie, de belangrijkste therapievorm die ik inzet tijdens mijn behandelingen, is een van de therapieën van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een zeer effectieve therapie vorm en is te vergelijken met fysiotherapie,  osteopathie en manuele therapie. Want naast de toepassing van mobilisatie- en manipulatietechnieken (als het nodig is), wordt de behandeling altijd gecombineerd met een massage met veel verschillende massagetechnieken. Het overstijgt daardoor andere behandelvormen en verhoogd de effectiviteit. Tuina therapie wordt niet voor niks ookwel een Chinese medische massage genoemd. De oude behandelvorm wordt tot op de dag van vandaag toegepast in China en het wordt in het Westen steeds populairder.

Ervaringen van mensen die je voor gingen

5/5
Anne is een inspirerend persoon die goed haar vak uitoefent. Ik ben erg blij dat ik bij haar onder behandeling zit. Altijd na de sessie voel ik me goed en ontspannen. Een echte aanrader dus!
Sarah
5/5
Bij Anne heb ik een Tuina massage ontvangen. Ze is een betrokken professional waar ik me direct op mijn gemak voelde. De sfeer in haar praktijk is heel fijn, rustig en sereen. Na de behandeling voelde ik me zoveel lichter! Ze luistert goed en speelt daarop in. Ook vertelt ze duidelijk wat ze heeft gedaan tijdens de massage en waar blokkades zaten. Absoluut een topper!
Alexandra
5/5
Anne voert haar beroep met veel passie en deskundigheid uit, neemt alle tijd. Ik heb er veel baat bij.
Corine
Diep Behandeling - Eerste afspraak

Intake en behandeling

 • 70-90 minuten
 • Inclusief persoonlijk behandelplan
 • Therapie (gedeeltelijk) vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen
 • Inclusief persoonlijk afgestemde oefeningen

75,-

Diep Behandeltraject - Pakket

Intake + 3 behandelingen

 • Eerste afspraak van 70-90 minuten​
 • Inclusief persoonlijk behandelplan
 • Therapie (gedeeltelijk) vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen​
 • Inclusief persoonlijk afgestemde oefeningen
 • In totaal 3 behandelingen
 • Door dit pakket eenmalige korting op eerste afspraak (slechts €65 in plaats van €75)
 • Meest gekozen

185,-

Praktische informatie

 • Locatie van de praktijk: Dé Plek in Meerhoven: Noord-Brabantlaan 303-307, 5657 GB Eindhoven
 • Je kunt plaats nemen op een van de banken en/of je even melden bij de receptie
 • Voldoende plaats om gratis te parkeren
 • Massage met natuurlijke biologische olie of massage over de kleding
 • Een vervolgafspraken kost € 60,- en duurt 50-60 minuten.
 • Er is altijd aandacht voor jouw wensen en bijzonderheden​

Aanmelden voor de eerste afspraak


Openingstijden

We plannen de afspraken altijd samen. Mocht je onderstaande tijden niet kunnen, zoeken we samen een oplossing.

 • Maandag: 10:30 tot 17:30
 • Dinsdag: 11:30 tot 16:00
 • Woensdag: 9:00 en 16:30
 • Donderdag: 11:30 tot 16:00
 • Vrijdag: 10:30 en 16:30

Resultaten van het behandeltraject

‘Anne kan goed luisteren en legt relaties waar je zelf niet meteen aan denkt. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en werkzaam ervaren’ Marjolein

Minder pijn

Na afloop van de behandeling heeft bij 95% van de mensen de pijn direct afgenomen. Je voelt je daardoor meteen lichter en vrijer.

Lichaam in Balans

Door de behandeling komt je lichaam meer in balans. Je merkt dit omdat het je humeur verbetert en je weer weerbaarder bent voor de omgeving en stress.

Verlichting van klachten

Je voelt je weer goed na het traject en de klachten zijn verlicht. Bovendien verlaagd het je bloeddruk. Verbeterd je concentratie en ervaar je minder stress.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen hebben minimaal 3 behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is erg afhankelijk welke klachten je hebt. Tijdens de eerste afspraak wordt er een behandelplan gemaakt en daaruit kunnen we samen een bekijken hoeveel behandelingen nodig zijn. 

De meeste aanvullende zorgverzekering vergoeden een deel van de behandelingen. Vraag dit voor de zekerheid na bij jouw zorgverzekering, vooral als je via de CZ groep verzekerd bent. Meestal valt mijn behandeling onder alternatieve geneeswijze. Als ik een energetische behandeling geef valt het onder een natuurgeneeskundig consult. 

De meeste mensen krijgen een behandeling met olie je ligt dan in je ondergoed (en bh) lekker warm op de behandeltafel. Het kan zijn dat je het prettiger vind om kleding aan te houden. Tuina kan namelijk ook prima over de kleding. In dit geval trek dan prettig en soepel zittende kleding aan.

De volgende technieken kunnen toegepast worden als dat nodig is.
Mobilisatie
Mobilisatie is het bewegen, draaien van o.a. ledematen. Dit vergroot de bewegingsvrijheid  en kan gewrichten los maken.

Manipulatie
Bij een manipulatie wordt het lichaam in een positie gedraaid of bewogen zodat de wervels en bekken weer in de juist positie kunnen staan. Dit kan direct verlichtingen geven. Een manueel therapeut doet dit ook. Het verschil is dat het bij Tuina therapie het altijd gecombineerd gaat met een massage zodat de spieren soepel zijn. Het zij hele lichte manipulatie technieken waardoor het 100% veilig is. 

De volgende technieken kunnen toegepast worden:
Cupping
Een bijzondere techniek die ingezet kan worden is cupping.  Bij cupping worden glazen cups gebruikt die van binnen kort verhit worden. Op het moment dat de cups op de huid gezet worden trekken ze vacuüm. Dit zorgt voor diepe ontspanning van het weefsel en het loslaten van toxische stoffen uit het lichaam. Cupping is voor iedereen aan te raden tijdens de lente om alle in de winter opgeslagen toxische stoffen los te laten. 

Moxa
Door de warmte die moxa afgeeft kunnen specifieke punten en zones op het lichaam verwarmt worden. Dat activeert de doorbloeding en opent de energiebanen. Moxa is bijvoetskruid dat gedroogd is en verwerkt wordt tot een ‘stick’. Dit kruid wordt gebruikt omdat het een hoge hitte kan afgeven en een helende werking heeft. Ook kan de tpd-lamp gebruikt worden, deze lamp werkt net als moxa op iets grotere zones. 

Guasha
Met een steen wordt over de huid geschraapt wat stagnaties blokkades en trauma’s effectief kan aanpakken. 

Ooraccupunctuur
Het oor weerspiegelt het functioneren van het lichaam. Het kan daardoor uitstekend gebruikt worden om een diagnose volgens de TCG richtlijnen en om lichamelijke klachten te behandelen. Het wordt effectief ingezet om de algehele lichamelijke balans te herstellen. Ooracupunctuur is bekend door het positieve effect op verslavingen zoals stoppen met roken, het heeft dus veel meer toepassingen.  Ooracupunctuur in combinatie met Tuina zorgt voor een krachtig effect, omdat de behandelingswijzen elkaar kunnen aanvullen en ondersteunen. 

Ooracupunctuur is ontstaan in China en komt ook voort uit de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). 

Je kunt contant betalen tijdens de behandeling. Na afloop van de behandeling wordt er altijd een factuur gestuurd per e-mail en Whatsapp. Deze kun je indienen bij de zorgverzekeraar. Je kunt als je niet contant betaald de factuur betalen binnen 2 weken. Er staat een ideal link waardoor je in slechts een paar keer klikken kunt betalen.

Contactgegevens

 • Noord-Brabantlaan 303-307
  5657 GB Eindhoven

 • 06 - 83 019 871

 • info@diep-active.nl

Nieuwsbrief

My Newsletter