Wil je een lagere bloeddruk, lager cholesterol,
meer energie en aanzienlijk minder kans op hart- en vaatziekten?
Probeer 21 dagen een 100% plantaardig dieet.

Ontvang 21 dagen tips en inspiratie om het een stukje makkelijker te maken,

Positieve effecten van 100% plantaardig

 • Gezonder en lager gewicht, zonder dat je veel moeite hoeft te doen.
 • Betere waarden, lager cholesterol, lagere bloeddruk, 30% kans minder kans op hart en vaatziekten.
 • Beter voor het milieu en dierenwelzijn
 • Een heldere geest
 • Verlaagd de kans op type 2 diabetes
 • Bescherm het klimaat en draag bij aan vermindering van klimaatverandering

100% plantaardig doet goed

Ik voel me fitter, vitaler en heb meer energie dankzij mijn plantaardige voeding! Al in 2004 ben ik voor het eerst vegetarisch gaan eten vooral omdat ik tegen de bio-industrie ben. In 2011 at ik helemaal vegetarisch zonder nog terug te vallen zoals eerder toen ik in periodes had waar ik af en toe nog biologisch vlees en duurzame vis at. Vanaf dat moment ben ik ook stap voor stap steeds meer alleen maar plantaardig gaan eten.
In de afgelopen 15 jaar ben ik al doende een aantal keer heel abrupt overgegaan naar 100% plantaardig eten. En dat is een van de beste methodes om echt het effect zo snel mogelijk te voelen. In 21 dagen zal je een omslag ervaren met de daarbij behorende effecten op je gezondheid. De reeds al uitvoerig aangetoonde en bewezen voordelen zoals een lagere bloeddruk, lagere cholesterol en minder kans op hart en vaatziekten manifesteren zich al in deze periode.
 
Nieuwsbrief & 21 dagen 100% plantaardig

Schrijf je in om op te hoogte te blijven van Diep en ontvang begeleiding per e-mail

Tijdens de 21 dagen krijg je om de dag een e-mail met tips, feiten, informatie en inspiratie om het een stukje makkelijker te maken, want elk begin is moeilijk!

Contactgegevens

 • Noord Brabantlaan 303-307
  5657 AR Eindhoven

 • 06 - 83 019 871

 • info@diep-active.nl